Градинска техника

Градинска техника

Красивата и добре поддържана градина или жив плет са не само израз на индивидуални качества, но и предизвикват приятни възприятия и по този начин повишават качеството на живот. В красиво поддържаната градина човек се чувства страхотно, наслаждавайки се на природата и събира нови сили за ежедневието.

Градините са толкова различни, колкото са различни хората. Независимо от изискванията на приложението, ние предлагаме техника, която отговаря на всяко предизвикателство. Искате просто да подрежете тревата, да оформите живия плет, да подрежете клоните на дръвчетата, да поддържате чистота и естетика и в най-трудно достъпните места - богатият асортимент от машини и аксесоари ще превърне работата в  чисто удоволствие.

Електрически задвижваните инструменти доминират при работа в домашната градина. Съответно, те са снабдени дълъг захранващ кабел (удължител), висок капацитет и ниски експлоатационни разходи.  Широката гама от размери и мощност позволява да изберете най-подходящата машина за размера на вашата градина. 

Когато е необходима висока производителност и мобилност, бензиновите машини са непобедими.  Двигателите с вътрешно горене имат добро съотношение цена-качество. Те са напълно доказали се по време на работа в гората, овощни градини и терени с ограничен достъп до електричество а същевременно работата е значителна. Сред бензиновите машини ще намерите еквиваленти на всяка машина с електрическо задвижване: косачки , триони , моторни коси , ножици за жив плет и др.

Не е за подценяване силно развиващият се сегмент на пазара, в който са акумулаторните инструменти градинарство. Най-новите производствени технологии на литиево-йонни батерии позволиха създаването на машини, които не отстъпват по  производителност и възможности на електрическите модели: косачки , ножици , пръскачки и моторни триони.

banner konsumativi bottom